rss search

Norsk restaurantskole

line

Norsk restaurantskole er en nyetablert videregående skole som har som mål å utdanne ungdommer innen kokk- og servitørfaget. Restaurantbransjen vokser og mangler nesten 2000 kokker og servitører og har for få lærlinger. Bransjen ønsker at kvaliteten på opplæringen styrkes slik at fagets status heves.

Som elev hos oss får du;

  • Tett oppfølging og undervisning
  • Fokus på god kunnskap og temabasert undervisning
  • Høyt faglig nivå, både praktisk og teoretisk
  • Læretid i noen av Oslos beste restauranter
  • Være med på å utvikle og løfte kokk- og servitørfaget
  1. år – VG1 Restaurant og matfag
  2. år – VG2 kokk- og servitørfag
  3. år – VG3 læretid i bedrift
  4. år – VG4 læretid m/fagprøve – Faglært kokk- og servitør

Påbygging med studiekompetanse til høyskole



Leave a Comment