Velg en side

Bokpakke

I utgangspunktet er ikke dette en rett frem bokpakke. Din bok er ganske ulik de andre, både med format, sideantall og andre spesifikasjoner- skal det være farge eller svart-hvit? Innbundet eller paperback? Papirkvalitet? Med andre ord: Du bestemmer selv hvordan boken din skal se ut, og hvilket innhold den skal ha. Er du usikker på design, hjelper vi deg gjerne.

Det vi tilbyr etter at det ovennevnte er på plass er litt mer standard:
Vi tar oss av alt det praktiske i forhold til det å gi ut en bok. Du som forfatter kan konsentrere deg om verket ditt, og slippe alt det administrative.

Dette tar vi oss av:

  • Strekkode
  • ISBN nummer
  • Rådgivning om markedsføring
  • Hjelp til oppsett av bok
  • Hjelp til å få boken i bokdatabasen for bokhandlere.
  • Hjelp til distribusjon via Forlagssentralen.

Boken er forfatterens verk og dermed er det forfatteren som skal tjene penger på salget av boken.

 

Pliktavlevering: Alt som er gjort allment tilgjengelig i Norge skal pliktavleveres til Nasjonalbiblioteket, uavhengig av hvilket medieformat utgivelsen har. Også elektroniske dokumenter er omfattet av loven.
La oss hjelpe deg med å komme i gang med din bokdrøm
Ved å registrere boken i Bokbasen blir den både tilgjengelig og søkbar for bokhandlere og biblioteker. Det betyr at bokhandlerne enkelt kan bestille boka hvis en kunde ber om det. Boken vil automatisk bli lagt ut i enkelte nettbokhandlere hvis den registreres i Bokbasen.

Enkel bokpakke

Ønsker du å få trykket opp en bok som ikke skal distribueres eller trenger ISBN-nummer? Er det en jubileumsbok, firmagave, skolebok, slektsbok eller en annen form for utgivelse som ikke skal være i et stort opplag? Vi hjelper selvfølgelig til her også, og prisen vil selvfølgelig være påvirket av det.