Velg en side

Gunther Zerener

Det skjedde i de dager …

Over 1 100 spørsmål tilknyttet religion og tro – Bibelhistorie, trosretninger og regelrette skrøner …

Spørsmål tilknyttet religion og tro, trosretninger og regelrette skrøner. En underholdende, lærerik quiz som gir deg herlig påfyll. Dette er en quizbok som går i dybden, med mange overraskelser og festlige underfundigheter – en bok som ikke er vanlig i den norske quizlitteraturen.

ISBN 9788269014501

Bibelhistorie på en morsom måte

Det skjedde i de dager …

En underholdene quizbok som tar for seg bibelhistorie, myter, legender og tradisjoner i en salig røre, og kan like gjerne benyttes som et oppslagsverk som en tradisjonell quizbok. Den er ment som ren underholdning og ser på religion med et glimt i øyet, samtidig som alle religionene tas vare på med den respekt de fortjener..
{
Det skjedde i de dager … er en uhøytidelig quizbok om religion og historie som gir lesere interessante påfyll og innsikt i bibelhistoriens forunderlige verden.

– Gunther Zerener

Bare en quizbok …?

Det skjedde i de dager- kommentarer

Lærerik og morsom

«Det skjedde i de dager – quizbok er en quiz-bok litt utenom det vanlige. Masse fin fakta og jeg fikk endelig plassert naboen i spørsmålet om hvem som døpte Bob Dylan!”

– Lise

Flott bok!!

“For en ikke-troende så er Det skjedde i de dager – quizbok en quizbok som er midt i blinken! Boken er både informativ, berikende og tar for seg et utall motsetninger som bibelen er full av! Imponerende!!”

-Harald

Nytt syn på religion og historie

“Kjøpte quizboken som en ekstragave til konfirmanten- hun var helt oppslukt og brukte resten av året til å diskutere religion. Med mange irriterende, gode argumenter, må sies. Veldig bra!”

– Tove

Ny kokebok

Kokebok for matglade livsnytere

Kokkelering

Irén Udnæs

Dette er kokkelerings egen kokebok.
Bli inspirert av herlige oppskrifter, spennende smakskombinasjoner og tradisjonelle retter. En bok for alle glade hobbykokker.

Det skjedde i de dager …

Quizboken skal få deg til å smile og samtidig håper vi at noen av svarene vil være både overraskende og lærerike. Noen svar kan være feil eller i hvert fall feiltolket, men som John Ford sier i en av sine klassiske westernfilmer: «When the legend becomes fact, print the legend.».