Velg en side
Over 1 100 spørsmål tilknyttet religion og tro

– Bibelhistorie, trosretninger og regelrette skrøner …

quizbok. Bibelquiz - Det skjedde i de dager. finner du spørsmål i alle vanskelighetsgrader- noen er lette, noen er vriene og noen er plent umulig å vite.
Tilgjengelig på Bookis.no

I Det skjedde i de dager … finner du spørsmål i alle vanskelighetsgrader- noen er lette, noen er vriene og noen er plent umulig å vite. Svarene kommer med utdypende informasjon så det du ikke vet vil du få muligheten til å lære- på en morsom måte.

  • Ble apostelen Thomas drept med en lanse eller skutt i ryggen av en uheldig påfugljeger?
  • Hvordan døde Jesus?
  • Hvor finner vi Norges minste stavkirke?
  • Hvem var det som døpte Bob Dylan?
  • Når dukket det første julekortet opp?
Dette er en quizbok som går i dybden, med mange overraskelser og festlige underfundigheter – en bok som ikke er vanlig i den norske quizlitteraturen.

Det skjedde i de dager … Bibelhistoriequiz

I Det nye testamente besvarer Jesus de fleste spørsmål med flere spørsmål. Bare tre ganger gir han svar, og da gjerne litt kryptisk. Kanskje er det som quizmaster og ikke som snekker han vil gjøre seg først bemerket ved sin bebudede tilbakekomst?

Det skjedde i de dager … er en underholdene quizbok som tar for seg bibelhistorie, myter, legender og tradisjoner i en salig røre, og kan like gjerne benyttes som et oppslagsverk som en tradisjonell quizbok. Den er ment som ren underholdning og ser på religion med et glimt i øyet, samtidig som alle religionene tas vare på med den respekt de fortjener.

ISBN 9788269014501

 

Forfatter: Gunther Zerener
Innbinding: Paperback
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 244
Forlag: Per due forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Det skjedde i de dager …

ISBN/EAN: ISBN 9788269014501